Informasjon

Hva er KannikLAN
KannikLAN er et LAN for skolens elever..

Kort forklart er et LAN et arrangement som typisk går over flere døgn, der mennesker samles for å spille sammen på sin datamaskin eller spillkonsoll. En fellesnevner for LAN/Dataparty er at deltakerene tar med sitt eget utstyr for spilling og kobler det sammen med de andre i et lokalt datanettverk. Her disponerer deltakere sin tid fritt, og velger selv hvor mye de vil spille, surfe, delta på konkurranser osv. Det er en sosial og hektisk begivenhet der en får muligheten til å treffe andre mennesker med interesse for spill og det datatekniske!

Generell informasjon
Starter: 23.02.2018 18:00
Slutter: 25.02.2018 12:00

Pris:
Soving: Foregår på merket område.
Kiosk: Det vil være kiosk som selger brus, energi drikk, mat og lignende under hele KannikLAN

Regler


§1 Generelt
Vi forbeholder oss retten til å nekte adgang eller bortvise personer for hele eller deler av arrangementet. Hvis vi ser det nødvendig vil vi kontakte foresatte. Ved alvorlige forhold vil vi vurdere politianmeldelse. Problemer med strøm eller nettverk, hendelser utenfor vår kontroll, bortvisning eller lignende gir ikke rett til refundering av billetten. Kommersiell virksomhet, salg o.l. krever tillatelse fra arrangørene. Disse reglene er gjeldene for KannikLAN, og kan forandres fortløpende. I tillegg til disse reglene gjelder beskjeder fra CREW og Arrangører.
§2 Besøkende
Samme regler som deltagere gjelder! Besøkende kan ikke medbringe noen form for PC/Nettbrett/Spillkonsoll inn eller ut av hallen. Besøkende har ingen mulighet til og overnatte på sove områdene i hallen som er beregnet for deltagere av KannikLAN. Besøkende kan ikke delta i noen form for gaming comper! Besøkende har lov til og delta i konkurranser på scenen (Event)
§3 Soving
Av sikkerhetsmessige årsaker er det ikke lov til å sove andre steder enn angitt sove område. På området beregnet for soving skal det være rolig. Bråking her eller plaging av de som sover fører til bortvisning.
§4 Oppførsel
Alkohol og narkotika er ikke tillatt på arrangementet. Berusede personer vil bli nektet adgang. Voldelig oppførsel fører til bortvisning. «Gaffing» og lignende er ikke Ferdsel og opphold på avstengte rom, avsperra steder, tak og lignende er ikke tillatt. Vi slår hardt ned på hærverk og tukling med andres utstyr. Bortvisning og politianmeldelse kan bli vudert i slike tilfeller. Du har selv ansvar for at det er ryddig rundt plassen din KannikLAN, Security crewet har full rett til og stenge ned nettet i periode for hele rader ved rot på enkelt bord vis rot kan gå ut over brannsikkerheten.
§5 Utstyr
Det er ikke lov å koble til hvitevarer til vårt strøm-nett. Det vil si: vannkoker, stekeplater, kjøleskap og lignende. Billetten inkluderer en port i nettverks-switchen (Internett/LAN). Høyttalere er ikke tillatt under KannikLAN
§6 Nettverk
Forsøk/Gjennomføring av spredning av virus, cracking/hacking og sniffing er strengt forbudt. Porno og andre støtende ting er ikke tillatt å se eller vise under KannikLAN. Egne switsjer eller hubber er ikke tillatt å kobles til vårt nettverk uten tillatelse fra TECH.
§7 Konkurranser
GeekCrew arrangør av KannikLAN forbeholder seg retten til å avlyse konkuranser dersom vi anser påmeldingen til å være for lav eller justere premiene etter antall lag påmeldt.
§8 Ansvar
KannikLAN og GeekCrew står ikke ansvarlig for deg eller ditt utstyr under arrangementet. Inngang foregår på eget ansvar. Du erstatter det du ødelegger, med eller uten vilje, på ditt eller andres utstyr.
§9 Skolens regker
Skolens ordensreglement gjelder også for KannikLAN